Международен панаир – Пловдив

Историята на пловдивския панаир започва от 1892 г., когато в Пловдив се провежда първото българско земеделско-промишлено изложение. През 1936 г. Пловдивският панаир е приет за член на международната асоциаия на изложбената индустрия – UFI. От 2003 г. е член на Централноевропейския панаирен съюз – CEFA.
Панаирното градче в Пловдив е най-голямото в Югоизточна Европа. Изложбеният комплекс е разположен на площ от 360 00 кв.метра и има 24 многофункционални палати с различна големина и конфигурация.
Годишно близо 8000 фирми от над 60 страни участват в панаирите и специализираните изложби на Международен панаир Пловдив. Програмата обхваща ключовите отрасли на българската икономика: селско стопанство, хранителна промишленост, потребителски стоки и технологии, инвестиционни стоки, машиностроене, информационни технологии, химия, енергетика, екология, строителство, образование, туризъм и др.

 


www.fair.bg

Община ПловдивСъвет по туризъм - ПловдивОбщински институт "Старинен Пловдив"Държавна агенция по туризмаМеждународен панаир "Пловдив"Асоциация на екскурзоводитеБългарска ресторантска и хотелска асоциация
Created by Inspire - Web Design and Software Solutions
Контакти
Sitemap